Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

"Jak už vás určitě napadlo, moje jméno je Sir Tristan.

Narodil jsem se 9.5. 2008 mamce Karině. Taťku Streimura jsem nikdy neviděl, ale každý mi říká, že vypadám jako on.Tak na tom asi něco pravdy bude. Dost častou otázkou je, jestli jsem čistokrevný. Co tím lidi myslí vážně nechápu, říkají, že nejsem. Ale nějak špinavě si nepřipadám. No dobře, dobře.. většinou chodím ve výběhu v maskování od bláta, ale jinak jsem poměrně čistotný.

Narodil jsem se na ranči v Traplicích a už od mala se mi povedlo všechny si tu omotat kolem prstu. Jak koně, tak lidi. Mám taky svého osobního člověka, Barču. nevěřili byste, jak jednoduché je dosáhnout svého, stačí se smutně podívat.

Jaké to tu je? No, chtělo by to větší stádo a pastviny.. občas je tu docela nuda a otrava... ale ne, dá se to tu vydržet :) Většinu dne se někde poflakuju, zlobím maminu, která ze mě občas chytá dobré nervy, strejdu Ivana, který jediný se dá vyprokovat ke hrám. Se strejdou Berrym je to horší. Pořád mě kontroluje a vychovává, což je někdy fakt otrava.

No a jaký jsem já? No přece ten nejskvělejší, nejlepší, nejkrásnější nejodvážnější hřebec! :D No tak jo.. nebudu se vytahovat. Museli byste mě poznat sami."

 

Obrazek